AZ WEB

آشنایی با کلاینت اف تی پی فایل زیلا (FileZilla)

آشنایی با کلاینت اف تی پی فایل زیلا (FileZilla)
 

     

فایل زیلا یکی از مشهورترین و مطمئن ترین برنامه های اف تی پی است که در اغلب سیستم عامل ها قابل استفاده است. در اینجا به توضیح شیوه ثبت مشخصات اف تی پی در این برنامه و همچنین کار با آن می پردازیم.

عکس بالا نمایی کلی از این نرم افزار است.

برای ثبت مشخصات اف تی پی باید از گزینه Site Manager در منوی File استفاده کنیم.

ابتدا باید سایت را به لیست اضافه کنیم. این کار را با کلیک بر روی دکمه New Site انجام می دهیم. حال نوبت به ورود اطلاعات اف تی پی است که از مدیر سرور برای اتصال به سایت دریافت کرده ایم. 

بهتر است قبل از ورود اطلاعات دو تنظیم مهم برنامه را انجام دهید. ابتدا اینکه از منوی Servertype نوع اف تی پی مورد استفاده تان را انتخاب کنید. اگر اف تی پی معمولی است و یا مدیر سرور چیزی درمورد آن نگفته، گزینه FTP را انتخاب کنید. اما اگر قرار است از یک ارتباط اف تی پی رمزگذاری شده استفاده کنید، بسته به اعلام مدیر سرور، یکی از گزینه های SFTP یا FTPS و یا FTPES را انتخاب کنید. 

حال در کادر باز شونده Logontype عبارت Normal را انتخاب کنید. خوب، همه چیز برای ورود اطلاعات و ذخیره اکانت اف تی پی شما آماده است.

در قسمت Host آدرس اف تی پی را وارد کنید. آدرس می تواند چیزی شبیه ftp.yahoo.com باشد.
در قسمت User نام کاربری که در اختیار شما قرار گرفته را وارد کنید. این نام می تواند به صورت یک عبارت خالی مانند user three یا اینکه همراه با نام اف تی پی (admin45@ftp.yahoo.com) باشد.

در قسمت Password رمزعبور اکانت اف تی پی تان را وارد کنید.
 

خوب، همه چیز تمام است؛ دکمه OK را بزنید تا تنظیمات ذخیره شوند. حال هر بار با مراجعه به لیست Site Manager و انتخاب اکانت مورد نظر و زدن دکمه Connect می توانید به اف تی پی مورد نظر وصل شوید و به راحتی با کشیدن و رها کردن، فایل ها را آپلود یا دانلود کنید.
نکته: اگر با بیش از یک اکانت اف تی پی سروکار دارید و می خواهید نام آنها به راحتی در لیست قابل تشخیص باشد، ابتدا نام اکانت در ستون سمت چپ پنجره Site Manager، که معمولا به صورت New Site است را انتخاب کنید. حال در پایین صفحه کلید Rename را زده و نام دل خواهی را به اکانت تان اختصاص دهید. بهتر است که این نام، چیزی همانند نام سایتی باشد که اکانت متعلق به آن است.
حال برنامه اف تی پی شما آماده کار است. تنها مواظب باشید در صورتی که به تمام فایل های سایت دسترسی دارید، برای امتحان و از روی ناآگاهی اقدام به حذف یا تغییر فایل ها ننمایید.
همچنین در نگهداری از مشخصات اف تی پی تان حداکثر دقت را داشته باشید، چون ممکن است باعث از دست دادن اطلاعات حیاتی و حتی کل سایت تان شود. 


موافقین۰ مخالفین۰
دسته: معرفی , نرم افزار , آموزش , سیستم عامل ویندوز ,
برچسب ها : , ,
۳۹۶ بازدید
sepehr shop
شنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۶، ۰۷:۱۷ ب.ظ

نظرات

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی